Kurskalender

Kurskalender knapp

Ofte stilte spørsmål


Flere ...

Aktuelt

Meld i fra til oss

21.06.2018
Alle nye ildsted og endringer på eksisterende anlegg skal registreres hos oss.

Halvparten av alle branner starter på komfyren

12.02.2019
I Agder har antall komfyrbranner økt med over 50 prosent det siste året.​Tørrkoking rammer alle aldersgrupper, fra unge som lager nattmat, til småbarnsfamilier, og eldre som glemmer eller sovner i fra komfyren. Brannvesenet oppfordrer nå befolkningen til å installere komfyrvakt.

Et skritt nærmere en mer effektiv brannforebygging

01.02.2019
Vår største eierkommune Kristiansand kommune legger nå en ny forskrift om branntilsyn ut på høring. Dette vil være et viktig verktøy for oss i det brannforebyggende arbeidet, sier brannsjef Jan Røilid.

Brannsikkerhet i boligen

30.11.2018
Vårt mål er at ingen skal omkomme eller bli skadet i brann og vi er avhengige av at hele befolkningen er gode brannforebyggere. Her får du gode tips og råd for en brannsikker hverdag i ditt hjem!

Vi advarer mot rødsprit i stormkjøkken

21.09.2018
Hvert år rammes flere barn og unge av alvorlige brannskader hvor rødsprit er årsaken. Ulykken skjer ofte ved etterfylling siden rødsprit brenner med en usynlig flamme.

Brannøvelse redder liv

14.09.2018
Vi går nå inn i en årstid hvor risikoen for boligbrann øker og svært få har tenkt på hva man gjør når det begynner å brenne. Brannøvelse er en viktig del av det brannforebyggende arbeidet i hjemmet.

Mangler du redningsvest?

21.06.2018
Kom innom oss på stasjonen i Kristiansand - her har vi vester i alle størrelser.